Verzendkosten, levertijden en retourneren


VERZENDKOSTEN

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van PostNL. 
De kosten voor verzending zijn afhankelijk van gewicht en grootte van de bestelling.

Voor bestellingen binnen Nederland
-
Brievenbuspost  |  €1,75 - €3,95
Brievenbuspakket  |  €3,95
Pakketpost  |  €6,95

Brievenbuspost kan er af en toe een aantal dagen over doen. Dit is aan postNL hoe snel het verwerkt wordt en hier hebben wij helaas geen invloed op. Wil je er zeker van zijn dat het pakketje een dag nadat wij het verstuurd hebben aankomt, kies dan voor de optie 'pakketpost' á €6,95. Alleen voor NL.

Let op: in de decembermaand kan de reguliere post en de pakketpost er iets langer over doen i.v.m. de drukte bij PostNL.

 

Dit zijn de verzendkosten per hoeveelheid:

1 buisje = 1,75

2 of 3 buisjes = 2,65

4 tot 10 buisjes = 3,95


Naar België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. 
-
Brievenbuspost  |  €2,95 - €8,95
Pakketpost  |  €9,80

 

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 á 2 werkdagen. The Paper Press is  niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens transport.

Wil je graag dat je bestelling op bepaalde dag verzonden wordt, bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag? Stuur mij dan een mailtje.

 

RETOUR

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of terug te sturen. Mocht je je bestelling willen retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@thepaperpress.nl. Vermeld hierbij dan je ordernummer en om welk artikel het gaat.

Artikelen dienen ongebruikt te worden geretourneerd. Beschadigde producten kunnen worden geweigerd. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.