Verzendkosten, levertijden en retourneren


VERZENDKOSTEN

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van PostNL. 
De kosten voor verzending zijn afhankelijk van gewicht en grootte van de bestelling.

Voor bestellingen binnen Nederland
-
Brievenbuspost  |  €1,95 - €3,95
Brievenbuspakket  |  €3,99

Brievenbuspost kan er af en toe een aantal dagen over doen. Dit is aan postNL hoe snel het verwerkt wordt en hier hebben wij helaas geen invloed op. Wil je er zeker van zijn dat het pakketje een dag nadat wij het verstuurd hebben aankomt, kies dan voor de optie 'pakketpost' á €6,95. Alleen voor NL.

 

Dit zijn de verzendkosten per hoeveelheid:

1 buisje = 1,95

2 of 3 buisjes = 2,65

4 tot 10 buisjes = 3,99


Naar België, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. 
-
Brievenbuspost  |  €2,95 - €8,95
Pakketpost  |  €9,80

 

LEVERTIJD

Alle bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Brievenbuspost en brievenbuspakket via PostNL heeft een levertijd van 1 á 2 werkdagen. The Paper Press is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens transport.

 

VERZENDEN OP EEN SPECIALE DAG

Wil je graag dat je bestelling op bepaalde dag verzonden wordt, bijvoorbeeld i.v.m. een verjaardag? Zet de dag van verzenden dan in de opmerking in je winkelmandje.

 

RETOUR

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren of terug te sturen. Mocht je je bestelling willen retourneren, stuur dan even een e-mail naar info@thepaperpress.nl. Vermeld hierbij dan je ordernummer en om welk artikel het gaat.

Artikelen dienen ongebruikt te worden geretourneerd. Beschadigde producten kunnen worden geweigerd. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.

 

BEVESTIGING VAN BESTELLING EN VERZENDING

Na je bestelling krijg je altijd gelijk een bevestigingsmail. Zodra je bestelling op de post gegaan is, krijg opnieuw een bericht dat je bestelling onderweg is.

Heb je geen bericht ontvangen? Kijk dan eens in je spambox/map voor ongewenste mail. Grote kans dat hij daar tussen staat.